משלוח בצנצנת

21 פבר

תקלה גנטית קלה, לא מאפשרת לי לזרוק צנצנות… אני מסירה מדבקות, מנקה ושומרת אותן
כשבליבי הידיעה שכמו כל כלב וכל בד, גם היום שלהן יגיע.

צברתי וצברתי, ואז, ברגע של חולשה, החלטתי שצריך כבר לשחרר.

וכך החלטתי השנה להכין משלוחי מנות בצנצנות.

זה  ירוק, חסכוני, ובעיקר- מפנה לי מעט מקום בארון, בדיוק לפני בוא האביב!

כדי לעצב את הצנצנות- הצטיידתי בוואשי טייפ צר, מפיות תחרה מנייר, מספריים, הדבק הכי שמיש אצלי על השולחן (גוטרמן לבדים) כפיות עץ וכמה פרחי נייר וכמובן-

מדבקות ההקדשה של 'סגלגלים' .(רעיונות נוספים לשימושים מגוונים במדבקות שלנו, תוכלו לראות כאן )

003

אם הדף נראה לכם מעט שונה- אתם צודקים, זוהי מהדורה חדשה!

את המהדורה המהודרת ניתן לרכוש עדיין במסטיקים או ברעותא

אז איך עושים?

אני ממליצה 'לטפל' במכסה כשהוא על הצנצנת.

מורחים על דופן  הצנצנת מעט דבק, מניחים את מפית התחרה, מכווצים עם היד את המפית לדופן, כך שהיא תדבק לדבק שמרחנו. מעל- מצמידים וואשי טייפ צר, וזהו. הכל מוכן!

ומה בצנצנות? גם מלוח, גם מתוק….

התחלתי עם פסטו שקדים משובח (תודות לזר מדהים של בזיליקום שרכשתי בשוק האיכרים האזורי)

DSC_0082

המשכתי עם תערובת תבלין לשוארמה בנוסח משפחתי, שזכה לתשבוחות מרובות ועל כן החלטתי להפיץ את הבשורה

(ואת הריח…., מקווה שלא יקללו אותי על זה….)

DSC_0047

כמה צנצנות מולאו בלימון כבוש

019

017

צנצנת אחת קיבלה תוספת טאצ' רומנטי….

007

ולבסוף- הייתי חייבת, רעיון אחד מתוק…

צנצנות עם תערובת חלומית להכנת שוקו חם (מכילות שוקולית, מטבעות שוקולד/ שוקולד צ'יפס ומיני מרשמלו)

(כדאי תמיד להתחיל במילוי השוקולית, להמשיך עם השוקולד, ורק לבסוף את המרשמלו(

מיני מרשמלו ניתן למצוא, נכון להיום ב'פרטי מרקט' בהוד השרון (שק ענק של קילו, שמומלץ לקנות עם מישהו נוסף) וב'ביג דיל' ברעננה.

020

תוספת חביבה לצנצנות השוקו- כפיות שוקולד לערבוב

איך עושים? ממיסים שוקולד בבן מארי, יוצקים לכפיות עץ (אהבתי אותן במיוחד מכיוון שהן מתכלות וגם מכיוון שהן לא מכילות כמות מוגזמת של שוקולד) כשהשוקולד עדיין חם, זורים עליו תוספות משדרגות

מאה גרם שוקולד יצרו לי כ20 כפיות לא עמוקות

כשהשוקולד מתקשה (בקור הזה זה קורה מהר מאוד) אפשר לארוז ביחד

035

אם ממש בא לכם לפנק – אפשר להוסיף כמה ספלים יפים למארז.

023

אפשר לתת רק צנצנת אחת, ואפשר כמה, הן לא חייבות להיות זהות, הן יכולות להיות בנות דודות!

024

, רעיונות מקסימים נוספים למשלוחי מנות שראיתי ברשת –

אצל רות, שהכינה הפתעה בצנצנת מדליקה צבעונית ומדוייקת להפליא! ומשלוחי מנות מושקעים מפחיות שימורים- עם הסברים מעולים, בבלוג 'מזמינים של עינת ספקטור.

שיהיה חג שמח!

אני.

מודעות פרסומת

11 תגובות to “משלוח בצנצנת”

  1. ריקי 21 בפברואר 2015 בשעה 17:48 #

    מושלם! אני צריכה לבדוק אולי גם אצחי יש כמה צנצנות….

    אהבתי

    • livelach 21 בפברואר 2015 בשעה 18:18 #

      תכנסי לגראז׳ אני בטוחה שתמצאי משהו… אם לא תקפאי קודם….

      לילך
      0546415606

      אהבתי

  2. עינת 21 בפברואר 2015 בשעה 20:17 #

    ליין המדבקות הזה משגע וכל כך מתאים לתיוג צנצנות! מקסים מקסים 🙂

    אהבתי

  3. רות אופק 21 בפברואר 2015 בשעה 21:35 #

    איזה רעיונות מקסימים.
    חולה על מיני מרשמלו והרעיון של השוקו מהמם.
    ותודה על ההפניה לצנצנות הפתעה שבבלוג שלי 3>

    אהבתי

    • livelach 22 בפברואר 2015 בשעה 4:48 #

      תודה לך על התגובה! אני תמיד אוהבת לשתף מה שאני אוהבת!
      לי לא היתה סבלנות להתאים מתכון לגודל צנצנת ;0) זה מדוייק מדי בשבילי ;0) אבל בזכותך יש סיכוי שאוסיף גם אותן לקולקציית המשלוחים…

      אהבתי

  4. motior 22 בפברואר 2015 בשעה 5:25 #

    מקסים 🙂

    אהבתי

  5. זהבית שקד 22 בפברואר 2015 בשעה 7:37 #

    איזה פוסט מקסים!
    כייף לקבל כזה משלוח!

    אהבתי

  6. Sharabi, Revital 22 בפברואר 2015 בשעה 10:24 #

    מקסים J

    Revital Sharabi
    VP Business Process Excellence
    Global Consulting Services

    [cid:image001.png@01CE65D3.5A8518E0] +972 3-5388-347
    [cid:image002.png@01CE65D3.5A8518E0] +972 52-3423-008
    [cid:image007.png@01CE65D3.5A8518E0]

    אהבתי

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: