בחנוכה שעבר פירסמתי בבלוג מועצת נשים כפר סבא מתכון ללביבות עצלניות, כאלה שמכינים בשתי שניות.
השנה- לשמחתי והתרגשותי, נבחרתי להשתתף בהפקה מקסימה של חוברת "מתכונים בקנים" שעיריית כפר סבא יזמה. מכיוון שהלביבות של שנה שעברה הן באמת שיחוק- החלטתי שזה יהיה המתכון שיפורסם. השנה הוספתי למתכון גם גרסה טבעונית.

הדף שלי מתוך החוברת הנהדרת! עיצוב גרפי: עירית לבנת, הפקה: עיריית כפר סבא
החבר'ה בעירייה הגדילו ראש, והעבירו את החוברת לפרסום בynet.
בשניה הפכתי מסלב מקומי למפורסתמת אמיתית, אם להשתמש במילותיו של הכתב – אושיית בישול ואפייה של העיר (!)
לעומת זאת, הלביבות העצלניות שלי- הפכו ללביבות לעצלנים 🙂 בדרך- גם הושמט השדרוג הטבעוני.

רק לביבות אפויות במטבח שלי
בפרסום נפלו טעויות הגהה נוספות, קרדיטים התהפכו, שמות שונו, והלביבות שלי- הפכו מלביבות עצלניות ללביבות מעליבות 🙂 זה הצחיק אותי ממש, למרות שאני לא נוהגת להעליב את הקוראים שלי.
ולכן
החלטתי לפצות אתכם במתכון נוסף ללביבות טבעוניות ואפויות 🙂
לביבות זוקיני ונענע
800 גרם זוקיני (כחמישה, בינוניים)
כוס נענע טריה קצוצה
1 בצל קצוץ מאודה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל
כף שמן זית
4 כפות קמח אורז
מערבבים הכל יחד, אם התערובת יבשה מדי ולא נדבקת מוסיפים 1-4 כפות מים, בהדרגה- עד שנהיה דביק 🙂
על תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, יוצרים תלוליות מהתערובת. אופים רבע שעה בחום בינוני, הופכים ואופים רבע שעה נוספת.
חגים שמחים,
והכי חשוב- טעימים ומחוייכים,
אני.
תודה על המתכון, ברכות לפרסום, חנוכה שמח ושלא יעליבו אותך או את הלביבות שלך לעולם!
אהבתיאהבתי
לילוש אין גאה כמוני להיכלל בחוג חברותיה של אושיית בישול 🙂 ואהבתי את המתכון הטבעוני הולכת להראות לעמריקו
אהבתיאהבתי
איזה כיף לי שאת חברה שלי! גאה ומפרגנת! בתיאבון לכולכם ולעמרי במיחד!
אהבתיאהבתי
היי לילך,
נראה אחלה מתכון!!
איך משיגים את חוברת המתכונים הזו?
חג שמח ומואר!
אהבתיאהבתי
הי אורית, תודה רבה! שלחתי לך למייל את החוברת, שיהיה חג נ ה ד ר!
אהבתיאהבתי